Jdi na obsah Jdi na menu
 


Castle a Fantasy

Lego 10305 Hrad Lvího rytíře

article preview

Kdysi dávno žilo dítě, které rádo stavělo z kostek LEGO®. Sice již vyrostlo, ale nyní na něj čeká nová výzva. Stavebnice Hrad lvího rytíře (10305) vám připomene 90letou historii modelů LEGO. Snaží se podívat na původní systém stavebnic LEGO Castle novou optikou. Fanoušci se tohoto modelu dožadují již celé roky.

Příběhy odvahy, u kterých se tají dech
Působivá stavebnice doslova oplývá překvapeními. Prohlédněte si model ze všech stran a objevujte úchvatné detaily. Pak jej otevřete a podívejte se dovnitř. Čekají na vás skryté chodbičky, pohyblivé stěny, tajné skrýše, středověký padací most a otevírací padací mříž, mlýn s funkčním vodním kolem, věže a věžičky, obytný prostor, zbrojnice a mnohem víc. S 22 minifigurkami je vše připraveno na epické bitvy a troufalé úniky, kterých se nebudete moct nabažit.

Udělejte si čas sami pro sebe
Vychutnejte si kvalitně strávený čas s prémiovými stavebnicemi LEGO pro dospělé. Tento model hradu vás doslova pohltí. Zároveň poslouží jako super dárek pro všechny milovníky historie a hradů.

 

Set je zatím stále aktuální a jeho oficiální cena je 10 099Kč na oficiálním obchodu LEGO. Pokud však budete cenu chtít snížit je možné hledat na jíných eshopech případně z druhé ruky kde už je to ale na vlastní nebezpeči. 

 
 


Poslední fotografie


Archiv

Kalendář
<< říjen / 2024 >>


Statistiky

Online: 7
Celkem: 62
Měsíc: 62
Den: 14