Jdi na obsah Jdi na menu
 


Monkie Kid

Lego 80054 5. Výročí města Megapolis

article preview

Děti od 10 let si přímo zamilují svět tvořivého stavění se stavebnicí LEGO® Monkie Kid™ (80054) 5. výročí města Megapolis. Tato rozšiřitelná stavebnice se skládá z 2 330 dílků a součástí je ruské kolo, funkční výtah a celá řada doplňků. Nechybí spousta postav, včetně minifigurek hrdinů i padouchů, které otevírají svět plný hraní rolí a příběhů.

Děti se mohou těšit na intuitivní stavitelské dobrodružství s aplikací LEGO Builder. V ní si lze přibližovat a otáčet modely ve 3D, ukládat stavebnice a sledovat postup. Zkombinujte tuto stavebnici se sadami 80036 a 80044 (prodávají se samostatně), vytvořte velký model a objevte zcela nové herní možnosti. Darujte tuto jedinečnou dobrodružnou stavebnici dětem, které mají v oblibě velké modely a variabilní hračky.

Sběratelské stavebnice LEGO Monkie Kid čerpají inspiraci z klasického románu Putování na západ a představují skvělý způsob, jak dospělí mohou seznámit děti s legendami o Opičím králi prostřednictvím tvůrčího hraní. 

 

Set je zatím stále aktuální a jeho oficiální cena je 4499Kč na oficiálním LEGO shopu. Jako u všech setů platí že se jejich pořizovací cena dá snížit pokud bude hledat na jiných shopech případně z druhé ruky, ale zde jak už jsem zmínil je to na vlastní nebezpečí

 
 


Poslední fotografie


Archiv

Kalendář
<< říjen / 2024 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 54
Měsíc: 54
Den: 6